HOME | SITEMAP   

Zakelijk maatwerk!


P.S. levert altijd maatwerk specifiek gericht op uw bedrijf en uw medewerkers.

       Door maatwerk te leveren geeft P.S. zelfs garantie op het eindresultaat.

 


MKB SNEL
(Quick) Scan
Een gezonde kritische maar vooral praktijkgerichte analyse van uw bedrijf.

Uw bedrijf liep altijd goed, maar nu niet meer? U ziet uw omzet dalen? U weet niet (meer) hoe u nieuwe klanten moet werven? De droom die u voor ogen had met uw bedrijf is langzaam aan het vervagen? U wilt/moet iets veranderen maar u weet niet hoe? P.S. biedt de oplossing!

Na een grondige analyse van u als ondernemer, uw medewerkers, uw sales en marketing, uw financiën en administratie (optioneel) en uw winkel, praktijk of webshop, kiest u voor een traject van intensieve begeleiding door middel van coaching en training.

Nieuwe energie, veel (nieuwe) plannen en het vertrouwen dat het ècht kan!
Succes gegarandeerd!


Klik hier voor het maken van een afspraak of bel 06-43 999 360Beperking ziekteverzuim

Werkstress is de meest voorkomende reden van ziekteverzuim. Ruim een derde wordt veroorzaakt door werkgerelateerde psychologische klachten. De klachten zijn heel divers van werkdruk, baanonzekerheid, balans tussen werk en privé tot aan discriminatie, intimidatie, agressie en geweld op de werkvloer. Bij teveel bedrijven is het onderwerp nog onvoldoende bespreekbaar.

 

P.S. analyseert, legt contact tussen werknemer en werkgever, begeleidt werknemers en leidinggevenden, geeft loopbaanadvies, geeft trainingen in timemanagement, balans werk en privé, betere communicatie enzovoorts.


Klik hier voor het maken van een afspraak of bel 06-43 999 360.Outplacement

Is het onontkoombaar dat u medewerkers moet ontslaan? Zijn er medewerkers overbodig geworden in verband met een reorganisatie? Heeft u een onoplosbaar conflict met één van uw medewerkers? Outplacement lijkt dan voor beide partijen de beste keus.

 

P.S. begeleidt uw medewerkers naar een andere baan door

       te allen tijde maatwerk te leveren!

 

Bel voor het maken van een afspraak 06-43 999 360.Teambuilding

Volgens Wikipedia is Teambuilding een verzamelnaam voor groepsactiviteiten waar de samenwerking centraal staat. Dit is zeker waar maar de Teambuilding van P.S. gaat veel verder!

De nadruk ligt vooral op het beter communiceren, het denken in oplossingen in plaats van problemen, vertrouwen, het stellen van doelen en hier voor gaan.

 

Teambuilding van P.S. wordt altijd op maat gemaakt voor uw bedrijf, voor uw specifieke wensen en doelen. Investeer in uw kostbaarste goed, uw medewerkers!

Klik hier voor het maken van een afspraak of bel 06-43 999 360.


Commerciële vaardigheden
In deze verkooptraining leert u of uw medewerker structuur aanbrengen in verkoopgesprekken. U leert hoe u bezwaren overwint en uw commerciële slagkracht vergroot door het verkrijgen van relevante informatie.

 

Na afloop van de training bent u in staat te achterhalen wat en vooral waarom de klant iets wil. Uiteindelijk bent u beter in staat de klant met de juiste, op zijn/haar motivatie afgestemde, argumenten te overtuigen, zodat de order kan worden afgesloten. Lees verder » of bel voor meer informatie 06-43 999 360

  


Telefonische verkoop
U kent het wel: gebeld worden door een medewerker van een callcenter, vaak rond etenstijd, die al voorlezend van een telefoonscript u iets probeert te verkopen. Met stip genoteerd in de ergernis top 10. 

 

P.S. leert u een goede effectieve methode op een juiste manier uw klant te benaderen. Lees verder » of bel voor meer informatie 06-43 999 360

 


Resultaatgericht Communiceren
We praten en luisteren elke dag. Tegen collega’s, buren, vrienden en zelfs tegen de caissière bij de supermarkt. Maar hoe goed zijn we hier nu eigenlijk in? Hoe komen we over bij anderen? Is dit ook zoals we het zouden willen?

P.S. geeft u inzicht in hoe u overkomt op anderen. U leert uw communicatiestijl af te stemmen zodat uw omgeving ook daadwerkelijk begrijpt en accepteert wat u bedoelt. Lees verder »  of bel voor meer informatie 06-43 999 360

 

 


P.S. Pleun Snel levert altijd maatwerk!

Wat uw organisatie ook nodig heeft, P.S. maakt voor uw specifieke wensen het passende product!

Een training specifiek gemaakt voor de issues waar uw bedrijf tegen aan loopt.

Een begeleidingstraject specifiek gemaakt op het niveau van uw medewerkers.

Kortom, bel voor het maken van een afspraak!

06 - 43 999 360

 

SUCCES GEGARANDEERD!