HOME | SITEMAP   

Sollicitatietraining (2 dagdelen)


Vraagt u zich al geruime tijd af of u wel voldoende tot uw recht komt op uw werk? Kijkt u elke werkdag de klok vooruit? Of bent u op zoek naar een andere baan en weet u wat u wilt en kunt? Heeft u behoefte aan praktische en persoonlijke tips om deze andere baan te vinden? Schrijft u zich dan in voor deze praktische training.
 
Tijdens de training leert u technieken en vaardigheden gebruiken om uzelf mondeling en schriftelijk goed voor te bereiden en te presenteren tijdens het solliciteren. U leert al uw sterke kanten helder en krachtig naar voren te brengen.

Onderwerpen die in de sollicitatietraining behandeld worden zijn onder andere: Vacatureanalyse, het Curriculum Vitae, de sollicitatiebrief , het sollicitatiegesprek en “personal performance”. Praktische oefeningen, theorie en opdrachten wisselen elkaar af. Iedere deelnemer oefent met het sollicitatiegesprek aan de hand van een eigen vacature. Na afloop van de training zijn de deelnemers in staat zich optimaal te presenteren bij een mogelijke nieuwe werkgever.

Investering: € 145,00 (bij minimaal 5 deelnemers)

Klik hier om u in te schrijven.

Optioneel:

Netwerktraining (2 dagdelen) bij minimaal 5 deelnemers € 145,00
Ondersteuning in brieven & CV schrijven per vacature €   25,00

Genoemde investeringen zijn inclusief 21% BTW.

Maatwerk:

P.S.
Pleun Snel biedt ook maatwerk voor particulieren en bedrijven. Een training specifiek ontwikkeld voor uw persoonlijke leerdoelen. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden!

« vorige pagina

image/jpeg

Zelfverzekerd op een sollicitatiegesprek!
Daarom P.S.!