HOME | SITEMAP   

Particulier


Outplacement
Word je met ontslag bedreigd? Ben je boventallig verklaard door een reorganisatie? Is er een onoplosbaar conflict ontstaan tussen jou en je werkgever? Veelal heb je dan recht op een Outplacementtraject.

P.S. levert altijd maatwerk!

Samen met P.S. stellen we jouw doel(en) vast. De weg ernaar toe oftewel onze navigatie bepalen we samen maar wel zodanig dat we jouw doel bereiken! We richten ons dus op het 'hoe'; De vraag is dus: Hóe halen we jouw doel en niet of we jouw doel halen. Jij bepaalt het tempo, maar dat we jouw doel halen staat vast!

Je gaat antwoorden krijgen op vragen als wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Hoe schrijf ik een sollicitatiebrief met bijpassend Curriculum Vitae. Waar let ik op tijdens netwerken. Hoe gedraag ik mij tijdens een sollicitatiegesprek enzovoorts.

Ook netwerken via Social Media zoals LinkedIn, Facebook en twitter komen ruimschoots aan bod. Het bezoeken van banenmarkten, beurzen en dergelijke. Zelfs het eventuele inschrijven bij een arbeidsbureau is een mogelijkheid.

Kortom, maak snel een afspraak wat P.S. voor jou kan doen. Bel 06-43 999 360

De waarde van het resultaat, ligt in het bereiken daarvan. (Albert Einstein)


Workshop Sollicitatiebrief schrijven

Een goede sollicitatiebrief schrijven is een kunst. Helemaal eentje die opvalt waardoor je uitgenodigd wordt op een sollicitatiegesprek. Hoe begin je eigenlijk? Wat zet je allemaal in een brief? En wellicht nog belangrijker, wat zet je vooral niet in jouw persoonlijke brief?

 

P.S. leert je een opvallende sollicitatiebrief te schrijven die aanleiding is om uitgenodigd te worden voor een gesprek.

 

Investering € 39,00 bij minimaal 5 deelnemers


Klik hier om je in te schrijven of bel 06-43 999 360Workshop Curriculum Vitae (C.V.) maken

Een Curriculum Vitae, oftewel een C.V., moet aanspreken, opvallen en voldoen aan de eisen van deze tijd. Maar hoe val je nu op? Wat zet je wel en niet in een C.V.?

 

P.S. laat je zien hoe recruiters hun keuze maken. Je leert wat belangrijk is voor een goed C.V. en hoe je van jouw werkverleden een uitstekend C.V. maakt.

 

Investering € 39,00 bij minimaal 5 deelnemers

 

Klik hier om je in te schrijven of bel 06-43 999 360Workshop Sollicitatiegesprek

Na een opvallende C.V. en een uitstekende sollicitatiebrief volgt vanzelfsprekend het gesprek. De laatste jaren praat men dan over een kennismakingsgesprek wat natuurlijk gewoon een sollicitatiegesprek is. Hoe presenteer je jezelf? Hoe blijf je kalm? Hoe ga je zitten?

 

P.S. leert je hoe je overkomt bij anderen. Je leert hoe je je zenuwen onder bedwang houdt, hoe je jezelf "verkoopt" in een gesprek van veelal 3 kwartier. Houding, stemtechnieken en oogcontact, alles komt voorbij in deze zeer leerzame, intensieve maar vooral ook leuke workshop.

 

Investering € 39,00 bij minimaal 5 deelnemers

 

Klik hier om je in te schrijven of bel 06-43 999 360HELP! Ik heb een puber in huis
Een workshop die u als ouder(s) helpt om (beter) te communiceren met uw puber.

Inmiddels weet bijna elke ouder wel dat het brein van een puber niet optimaal werkt en zelfs dat is een understatement soms. Iets vooruit plannen? Nadenken over de dag na morgen? Ho maar, dat is echt te veel gevraagd aan een puber. Maar hoe ga je als ouder nu hiermee om? Wat zeg je wel en wat vooral niet? Hoe stimuleer je een puber?

P.S. leert u te communiceren met uw puber. U gaat uw zoon en/of dochter beter begrijpen. U leert hoe u hem en/of haar stimuleert en enthousiasmeert. Door uw inzet veranderd de relatie met uw zoon en/of dochter gegarandeerd!

Investering € 99,00 bij minimaal 5 deelnemers (ouderparen)

Klik hier om u in te schrijven of bel 06-43 999 360


Sociale vaardigheidstraining

Bent je verlegen? Onzeker? Kom je niet meer uit je woorden wanneer jouw leidinggevende iets aan je vraagt? Staat alles 'op slot' wanneer jou iets gevraagd wordt te doen wat je nog nooit gedaan heeft? Zeg je (te) vaak JA terwijl je eigenlijk NEE wilde zeggen?


In deze training leer je opkomen voor jezelf. Door middel van oefeningen en activiteiten leer je beter contact te maken met anderen. Je leert hoe je een praatje kunt maken maar vooral leer je op een goede manier te zeggen wat je wilt en niet wilt.


Investering € 49,00 bij minimaal 5 deelnemers


Klik hier om je in te schrijven of bel 06-43 999 360Durven en doen training

Stel je regelmatig dingen uit? Komt na uitstel (te) vaak ook afstel? Denk je regelmatig in ja-maren? Zou jij iets minder timide willen zijn?


In deze training leer je bewuster keuzes maken, niet meer dingen uit te stellen en al helemaal niet meer te denken in (valse) bezwaren. Veel meer te durven en te doen wat jij leuk vindt. Door middel van veel oefeningen, activiteiten, fysieke inspanning en muziek gaat er een wereld van mogelijkheden voor jou open. Een actieve, leerzame, intensieve maar vooral leuke workshop!


Investering € 69,00 bij minimaal 5 deelnemers

 

Klik hier om je in te schrijven of bel 06-43 999 360


Loopbaanoriëntatie traject (6, 8 of 10 sessies)
Tijdens het traject word je bewust van jouw competenties en vaardigheden en weet je wanneer je deze in kunt zetten. Bewustwording van jouw competenties en vaardigheden zullen er toe bijdragen dat je je zelfverzekerder gaat voelen en opstellen. Dit is de eerste stap in het traject. Vervolgens zul je technieken leren om op de juiste momenten jezelf het meest effectief te profileren. Met deze technieken leer je onder meer “effectief netwerken” alsmede jezelf op een natuurlijke manier in de markt te zetten. Lees verder »Sollicitatietraining (2 dagdelen)
Vraag je jezelf al geruime tijd af of je wel voldoende tot je recht komt op je werk? Kijk je elke werkdag de klok vooruit? Of bent je op zoek naar een andere baan en weet je wat je wilt en kunt? Ben je noodgedwongen op zoek naar een baan en is het al even geleden dat je gesolliciteerd hebt? Heb je behoefte aan praktische en persoonlijke tips om deze andere baan te vinden? Schrijf je dan in voor deze zeer praktische, leerzame maar vooral effectieve training. Lees verder »


Netwerkvaardighedentraining (2 dagdelen)

Netwerken doen we elke dag: Wanneer we een goede kapper zoeken, een aannemer voor een verbouwing of als we ideeën nodig hebben voor een leuke vakantie enzovoorts. Als het gaat om netwerken voor jouw (eigen) bedrijf of met jezelf “in de aanbieding” denken Nederlanders al snel dat zoiets niet kan. Dan vindt de gemiddelde Nederlander dit al heel snel opscheppen en dat doe je niet! Tsja…niet handig, want netwerken is essentieel wanneer je op zoek bent naar ander werk. Of wanneer je nieuwe klanten of meer naamsbekendheid voor jouw bedrijf wilt genereren. Lees verder »

 


image/jpeg

Enkele citaten van deelnemers:

- "Wow ik had veel verwacht maar dit niet".

   Wat een inspirerende workshop!"

- "Ik heb ontzettend veel geleerd. Heel praktisch

   waar ik direct iets mee kan."

- "Intensief maar zeer boeiend."

- "Veel stof tot nadenken"

- "De afwisseling theorie en praktijk is top"

- "Ik dacht mijzelf te kennen, maar tijdens mijn

   outplacementtraject heb ik mezelf nog veel

   beter leren kennen: ik kan veeeeeel meer

   dan ik denk"

- "Als manager moet ik veel voor groepen

   praten. Ik vond dit doodeng tot ik de

   workshop durven en doen gedaan had. Door

   simpelweg 'te doen' en technieken te leren,

   heb ik mijn angst overwonnen!"