HOME | SITEMAP   

Netwerkvaardighedentraining (2 dagdelen)


Netwerken doen we elke dag: Wanneer we een goede kapper zoeken, een aannemer voor een verbouwing of als we ideeën nodig hebben voor een leuke vakantie enzovoorts. Als het gaat om netwerken voor uw (eigen) bedrijf of met uzelf “in de aanbieding” denken Nederlanders al snel dat zoiets niet kan. Dan vindt de gemiddelde Nederlander dit al heel snel opscheppen en dat doe je niet! Tsja…niet handig, want netwerken is essentieel wanneer u op zoek bent naar ander werk. Of wanneer u nieuwe klanten of meer naamsbekendheid voor uw bedrijf wilt hebben.

P.S. Pleun Snel geeft u inzicht in het instrument “netwerken” en leert u vaardigheden en technieken om zo gericht en efficiënt mogelijk te netwerken.

Onderwerpen die in de netwerktraining behandeld worden zijn onder andere:
Wat is netwerken, het doel van een netwerkgesprek vaststellen, in kaart brengen van netwerk, benaderen van contacten, maken van een afspraak, voorbereiden en het voeren van een netwerkgesprek, maken van een stappenplan.

Investering: € 145,00 (bij minimaal 5 deelnemers)

Klik hier om u in te schrijven.

Optioneel:

Sollicitatietraining (2 dagdelen) bij minimaal 5 deelnemrs € 145,00

Genoemde investeringen zijn inclusief 21% BTW.

Maatwerk:

P.S.
Pleun Snel biedt ook maatwerk voor particulieren en bedrijven. Een training specifiek ontwikkeld voor uw persoonlijke leerdoelen. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden!

« vorige pagina

image/jpeg

Effectief leren netwerken!
Daarom P.S.!