HOME | SITEMAP   

Coaching


Soms lopen de dingen niet zoals je ze voor ogen had.

De grote vraag is en blijft altijd "Hoe ga ik hiermee om? Hoe ga ik met deze tegenslag verder? Ga ik door of geef ik op?"

Blijf jij met (te) veel vragen zitten die jou uit het veld slaan en je zelfs belemmeren de dingen te doen die je juist voor ogen had? Heb je een steuntje in de rug nodig? Gebrek aan focus?


P.S. coacht, begeleidt en traint particulieren en bedrijven om doelen te stellen en deze te halen!


P.S. geeft een gereedschapskistje om te vullen met "tools" waar je mee    

       verder kunt!

Personal coaching:
In dit traject staan we stil bij uw persoonlijk functioneren en de mogelijkheden tot verandering. Door het ontdekken en ontwikkelen van uw eigen talenten en vaardigheden krijgt u meer grip op uw handelen en neemt uw doelgerichtheid toe.

 


Managementcoaching:
Geschikt voor leidinggevenden die bijvoorbeeld een meer coachende stijl van leidinggeven willen ontwikkelen of meer zicht willen krijgen op hun sterke en minder sterke kanten, hun kernkwaliteiten en valkuilen.

 


Teamcoaching:
Vragen die kunnen spelen zijn onder meer: hoe krijg ik nieuw elan binnen mijn team, hoe kunnen wij een open communicatiesfeer bevorderen en hoe kunnen wij als team omgaan met veranderingen?

 


Salescoaching:
U bent accountmanager, salesmanager, verkoper, call-centermedewerker of medewerker buitendienst en binnen uw organisatie/afdeling bent u verantwoordelijk voor het acquireren van nieuwe opdrachten en/of het onderhouden van contacten met bestaande klanten. Salescoaching biedt een intensieve begeleiding met als doel efficiënter, resultaatgerichter werken met als uiteindelijk doel meer rendement.

 


Loopbaancoaching:
U wilt via een talentenonderzoek antwoord krijgen op uw carrièrevragen. Aanleiding is bijvoorbeeld een (interne) reorganisatie, het bereiken van het glazen plafond, nieuwe werkwijzen of functie of herbezinning op de eigen loopbaan.

 


Pijncoaching:

Veel mensen lijden aan chronische pijn, velen zelfs 24 uur per dag. Voor pijnbestrijding gaat u vanzelfsprekend eerst naar specialisten die hiervoor opgeleid zijn. Maar er is meer!

De werking van ons brein is eigenlijk heel simpel, het is wat wij er in stoppen. Door maar vaak te herhalen dat je pijn hebt, geef je (on)bewust het brein de instructie om te focussen op pijn. Door te (leren) accepteren en een andere focus aan te leren gaat er letterlijk een wereld voor u open. Het klinkt zo simpel zult u denken... Dat is het ook! Immers geldt dat toch voor alles als je weet hoe? Leuke theorie denkt u wellicht, maar ik kan het weten. Ik ben namelijk naast een ervaren coach en trainer ook ervaringsdeskundige. 

 


P.S. levert altijd maatwerk als het gaat om coaching!


Klik hier voor het maken van een vrijblijvende afspraak of offerte.
Bent u (teveel) "ballen" aan het hooghouden?
Daarom P.S.!

image/jpeg

Weet u het (even) niet meer?
Daarom P.S.!